Artifort

De meubels van Artifort hebben een tijdloos en toonaangevend design. De designers van Artifort hechten waarde aan vorm en functie en weten beiden op een uitstekende manier te combineren. Een meubelstuk van Artifort is altijd iets speciaals.

Vraag een offerte aan

Kies voor duurzaamheid

Impact op het milieu minimaliseren
Artifort probeert zo goed mogelijk het effect op het milieu te beperken bij het doen van activiteiten, het vervaardigen van meubels en het uitvoeren van diensten. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol, met Artifort kiest u dus voor duurzaamheid.

Hergebruik materialen
Artifort probeert zoveel mogelijk materialen van oude meubels te hergebruiken en daarnaast ook bestaande meubels opnieuw te stofferen. Hierdoor is de impact op het milieu minder, doordat nieuwe meubels niet zijn vervaardigd uit niet-duurzame materialen. De meubels die Artifort vervaardigt zijn bestemd om een zo lang mogelijke levensduur te hebben. Samen voor duurzaamheid.

CO2-uitstoot
Minder uitstoot voor het milieu betekent bijdragen aan duurzaamheid. Minder CO2-uitstoot is positief voor het mileu. Artifort probeert daarom zo duurzaam mogelijk te produceren met zo min mogelijk CO2-uitstoot.

Zo worden alle meubels vervaardigd in Nederland en zo efficiënt mogelijk vervoerd binnen Nederland. Met Artifort kiest u dus écht voor duurzaam geproduceerde meubels met een lange levensduur.