Artifort Arris

Modern, zacht en vriendelijk met een fantastisch zitcomfort. Arris is een elegant bankprogramma met uitnodigende losse rugkussens. Prijs 2.5 zits va
Vanaf 3933,-
Gratis offerte

Omschrijving Artifort Arris

Modern, zacht en vriendelijk met een fantastisch zitcomfort. Arris is een elegant bankprogramma met uitnodigende losse rugkussens.

Hoog op zijn prachtig gegoten aluminium poten en ruime keuze in sofa opties past Arris perfect in vele woonomgevingen. Kenmerkend aan Arris zijn de sublieme doch subtiele stoffeerdetails die verwijzen naar architecturale vormen die de inspiratiebron vormden voor dit ontwerp. Het ontwerp is licht en biedt royale zitplaatsen.

Arris is ontworpen met een sterk evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek. De afgeronde, bollende vorm van de armleuning zorgt voor een optimaal zitcomfort wanneer je je comfortabel nestelt in de hoek van de bank. Vindingrijk zijn de losse rugkussens die aan de achterzijde met elkaar zijn verbonden, waardoor Arris zelfs na languit liggen op de bank zijn aanzicht met strakke lijnen behoudt. De weloverwogen rechte vorm van de zitting, opgebouwd uit meerdere hardheden schuim, zorgt voor eenheid wanneer Arris tot een royale hoekopstelling is gekoppeld en biedt veel comfort.

Het Arris sofa programma komt tegemoet aan uiteenlopende wensen op het gebied van afmeting en uitstraling, passend bij een royaal interieur tot een compact appartement. Elke Arris bank biedt keuze uit een slanke armleuning of verbrede armleuning, twee zithoogtes en kent een scala aan bekledingen in zowel stof als leder.

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?