Auping bedden

Auping

Auping bedden kennen we allemaal en ze zijn een begrip op het gebied van slapen. Bij Van der Wal zijn we al jaren overtuigd van het Auping bed en beschikken we over de volledige Auping collectie.

Dit betekent dat je alle Auping bedden in onze showroom kan zien en natuurlijk ook uitproberen!

Bekijk onze showroom
Auping bedden advies
Deskundig slaapadvies
van onze Auping slaapspecialisten
Auping bedden showroom
Complete Auping collectie
met alle bedden en kleurstalen in onze showroom
Auping bedden bezorging
Gratis levering en montage
door onze medewerkers

Een Auping bed kiezen

Auping staat voor maatwerk, handwerk en vakwerk. Door aandachtig te luisteren naar persoonlijke voorkeuren en eigenschappen, maakt Auping bedden en matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust.

Aan Van der Wal Interieurs de taak om het juiste Auping bed aan jou persoonlijk te koppelen! In onze showroom staat bewust de volledige collectie Auping bedden. Op veel plekken staan er maar een paar Auping bedden waardoor er geen volledig beeld gevormd kan worden.

Bij Van der Wal vindt je uiteraard de juiste match en wordt je bed vervolgens gratis geleverd en gemonteerd.

Neem contact op
Gratis slaapadvies
Auping bedden advies

Slaapadvies voor een goede nachtrust

Een goed bed ondersteunt de nachtrust en dat is voor 70% afhankelijk van je matras. Bij de keuze van het juiste slaapsysteem zijn de mogelijkheden eindeloos.

We helpen je graag vrijblijvend met het vinden van het juiste matras en een bijpassend bed.

Contact opnemen

Het juiste formaat

Bij een nieuw bed is het natuurlijk belangrijk dat deze in je slaapkamer past, maar ook dat het bed bij jou past. Is het bed namelijk wel lang en breed genoeg voor jou en eventuele partner?

Bij Auping bieden ze de gangbare afmetingen van:
- 120 x 200 cm
- 140 x 200 cm
- 180 x 200 cm

Maar is het daarnaast ook mogelijk om voor een extra breed of lang bed te kiezen. Ons advies is om voor een bed te kiezen dat 20 tot 30 cm langer is dan de langste persoon die in het bed komt te slapen. Voor ons lange Nederlanders is 200 cm daarom vaak te kort en daarom biedt Auping een complete collectie aan met lengtematen van 180 t/m 220 cm.

Auping bedden showroom

Lange levensduur

Auping bedden staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en het is dan ook niet voor niets dat meer dan 500.000 Nederlanders op een Auping matras slapen. Auping onderscheidt zichzelf door de 'ademende' bedbodem die in de video ook goed zichtbaar is. Auping bedden ventileren hierdoor extra goed waardoor het matras een lange levensduur heeft. Wel zo'n 8 tot 10 jaar!

Innovatief design

Bij Auping besteden ze veel tijd aan het design van de bedden. Innovatief, maar tijdloos en stijlvol in iedere slaapkamer. De design bedden van Auping hebben al meerdere design awards op hun naam staan zoals de Red Dot Design Award en de IF Award.

Zie jij jezelf al wegdromen op de bekroonde bedden van Auping? We adviseren je graag in onze ruime showroom in Leerdam.

Auping bedden showroom

Auping showroom

Heb je nog vragen of wil je de Auping bedden liever in het echt ervaren? In onze showroom vind je de volledige Auping collectie. Dit betekent dat elk type Auping bed bij ons in de showroom staat en je zo een compleet beeld krijgt van alle bedden die er zijn.

Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze en natuurlijk zijn onze slaapspecialisten er om advies te geven met betrekking tot materialen, kleuren en slaapcomfort. Alles om jou de perfecte nachtrust te bieden.

Veelgestelde vragen

Hoe goed is een Auping bed?

Een Auping matras is een bekende op de markt vanwege het hoge comfort, de hygiëne en de kwaliteit van het matras. Het assortiment van Auping loopt erg uiteen, hierdoor zit er voor iedereen wel het juiste matras tussen voor een goede nachtrust.

Wat zijn de kosten van een gemiddeld Auping bed?

De prijzen van een Auping bed kunnen erg variëren. Het gewenste matras, de bedbodem en ook de accessoires hebben een invloed op de uiteindelijke prijs.

We denken graag met u mee over de samenstelling van uw Auping bed. Kom dan ook langs in onze showroom waar onze adviseurs voor u klaar staan.

Hoe lang gaat een Auping matras mee?

Een Auping matras gaat ongeveer 8 tot 10 jaar mee. Na deze periode adviseren wij u om het matras te vervangen. Het matras verliest namelijk na deze tijd zijn stramheid, hierdoor zal het niet prettig meer liggen. De levensduur van een matras kan bepaald worden aan de hand van de samenstelling van materialen en het gebruik.

Is een lattenbodem mogelijk in een Auping bed?

Een lattenbodem met een Auping matras raden wij niet aan door de brede latten en de grote ruimtes tussen de laten. De matrassen van Auping zullen de beste ondersteuning geven op een spiraalbodem of boxspring.

Is Auping een Nederlands merk?

De Koninklijke Auping bv is de grootste zelfstandige beddenproducent in Nederland. Auping is opgericht door Johannes Auping in een smederij 125 jaar geleden in Deventer. Johannes Auping begon met het ontwikkelen van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen hierbij de matrassen, boxsprings, bedtextiel, kasten en accessoires.