Auping Original boxspring

Boxspring Orginal, de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd. Met als belangrijkste punt: de goede levensduur. Je kan dus ontzettend lang genieten van je boxspring.
Vanaf 1995,-
Gratis offerte

Omschrijving Auping Original boxspring

De Auping Original, een tijdloos ontwerp waarbij zichtbaar veel aandacht is besteed aan details en hoogwaardige afwerkingen. Het bed lijkt te zweven door het design en de plaatsing van de poten. Kortom een echte blikvanger in uw kamer.

Naast dat deze boxspring er prachtig uitziet is er ook uitgebreid aandacht besteed aan het slaapcomfort. Het belangrijkste idee achter het ontwerp is namelijk dat u elke dag fris en uitgerust wakker wordt. En dit is gegarandeerd door de uitstekende ondersteuning en stabiliteit van de spiraalbodem in combinatie met de pocketveren.

Door de hoge kwaliteit zal de Auping Original lang meegaan. Dit zit in de kleine details. Zo worden de hoeken van de boxspring bijvoorbeeld afgewerkt met dubbele stiknaden.

De Auping Original is ook wel het bed met dé uitstraling en maximaal slaapcomfort. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo past het altijd bij uw stijl en wensen.

Specificaties Auping Original boxspring

Kleur
Keuze uit 95 verschillende stoffen en 8 type hoofdborden.
Afmetingen
Breedte: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm.
Lengte: 200 / 210 / 220 cm.

Gratis advies van Carla
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?