Leolux Coda

Leolux Coda is een ruime salontafel, voorzien van sierlijke details. Coda tafels zijn praktisch, met kleine verrassingen, waardoor ze “eigentijds” en “tijdloos” met elkaar verbinden.
Vanaf 550,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Coda

Een ruime en praktische tafel komt altijd van pas. Maar Coda is meer dan dat. Het stijlvolle draadframe geeft deze bijzet- en salontafels een transparant uiterlijk en combineren met Coda is een feest, want Leolux biedt de keuze uit een scala aan epoxy-kleuren. Wie goed kijkt ziet geraffineerde verschillen tussen de tafels. De grote salontafel heeft een vijfhoekig onderstel en rondom een opstaande rand, terwijl de kleinere bijzettafel een driehoekig draadframe heeft met een blad dat slechts aan een kant is opgebogen.

Coda tafels zijn praktisch, met kleine verrassingen, waardoor ze “eigentijds” en “tijdloos” moeiteloos met elkaar verbinden. Deze design salontafel is onderdeel van de collectie ontwerpen van Pascal Bosetti. De Leolux Coda is leverbaar in al de Leolux epoxy kleuren en in lak (combinatie van deze twee is ook mogelijk). Daarnaast is de Coda is ook leverbaar als bijzettafel!

Specificaties Leolux Coda

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?