Leolux Ninfea

Leolux Ninfea is de unieke salontafel, volledig naar wens te stijlen. Zo kunt u de tafelbladen draaien in de gewenste positie en vormen de drie tafelbladen samen één geheel. Daarnaast is er keuze uit vele kleuren en materialen.
Vanaf 1125,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Ninfea

Deze salontafel verdient een plek in elke woonkamer. Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie ronde tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draait u elk blaadje net zo lang rond tot u de perfecte bladruimte voor het moment gevonden heeft. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.

Salontafel Ninfea is leverbaar in twee uitvoerigen: "Rondo" met ronde blaadjes en "Cover" met organische bladvormige blaadjes. De blaadjes van Ninfea kunnen in elke kleur worden gelakt of u kunt ervoor kiezen om ze te laten uitvoeren in eiken (olie of beits). Kleur en materiaal kunnen per blad worden bepaald zodat u ze volledig naar wens kunt stijlen. Daarbij is de Ninfea leverbaar met keramische bladen in de kleuren en structuren van de Leolux "Ceramic" of "Ceramic Gloss" collectie. Deze variant is niet te combineren met lak/eiken.

Specificaties Leolux Ninfea

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?