Leolux Sperto

Maghalie Dooms markante karpet vormt de perfecte basis voor uw interieur. Welke uitvoering u ook kiest, elke tekening op het karpet prikkelt de fantasie.
Vanaf 1095,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Sperto

Met het ontwerp voor Sperto introduceert Maghalie Dooms een markant nieuw karpet in de Leolux-collectie. Welke van de vier uitvoeringen u ook kiest, elke tekening prikkelt de fantasie. U kunt er van alles in zien, van een wolkenlucht tot een landkaart. Maar eigenlijk maakt het niet uit waar uw verbeelding u naartoe leidt. Want Sperto is een karpet dat dankzij zijn gemêleerde tonen altijd een perfecte basis vormt voor uw interieur.

Sperto is er in vier tinten met elk hun eigen tekening. Brick heeft wat meer roodtinten in zich, waar Sky net wat meer blauw laat zien. En het laat zich natuurlijk gemakkelijk raden waaraan de uitvoeringen Bronze en Concrete hun naam te danken hebben. Ook in het formaat biedt Sperto verschillende opties. Alle kleuren zijn beschikbaar in twee rechthoekige formaten (200 x 300 en 240 x 340 cm) en in een ronde versie met een diameter van 280 cm.

Specificaties Leolux Sperto

Kleur
Brick
Sky
Bronze
Concrete
Materiaal
70% New Zealand Wol
30% Polyester
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Gratis advies van Anniek
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?