Leolux Yama

Leolux Yama is een echte blikvanger die beschikbaar is in verschillende lengtematen. De Yama is ook een erg functionele tafel waaraan met een grote groep aangezeten kan worden.
Vanaf 2975,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Yama

Leolux Yama is een echte eyecatcher, die in verschillende lengtematen leverbaar is. De rechte lijnen en de subtiele profielen in het zwarte aluminium geven de tafel een gestroomlijnde aanblik. De verschillende delen van het blad, in massief noten of eiken, zijn heel zorgvuldig gesorteerd om het meest natuurlijke beeld voor uw Yama tafel te creëeren.

Daarbij is Yama eenvoudig te verlengen met 70 centimeter. Yama maakt het u gemakkelijk door de slimme greep onder het blad en de soepele geleiding. De tafels zijn aan de verleng-zijde voorzien van een handgreep onder het blad en onzichtbare wieltjes zodat u het frame gemakkelijk uiteen schuift. De geleidingsbeugel zorgt dat u de inlegbladen in één beweging, zelfs met een hand, open klapt.

De uitschuifbare eetkamertafel in massief hout is verkrijgbaar in verschillende maten met een breedte van 100 cm en een lengte van 190 (260), 220 (290) of 240 (310) cm. De tafel en de inlegbladen zijn leverbaar in eiken (olie, optie: beits- of oliekleuren) of noten (olie, optie beits).

Specificaties Leolux Yama

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?