Van der Wal - Gelderland

Gelderland

De basis voor de meubels van Gelderland zijn duurzaamheid en zitcomfort. De Nederlandse ontwerpers van Gelderland zijn gecharmeerd van Scandinavische design, wat terugkomt in de moderne en hoekige vormgeving van de meubels.

Bekijk onze showroom
Auping bedden advies
Deskundig interieuradvies
van onze Gelderland interieurspecialisten
Auping bedden showroom
Selectie van de Gelderland collectie
in onze showroom
Auping bedden bezorging
Gratis levering en montage
door onze medewerkers

Een Gelderland meubel kiezen

De meubels van Gelderland zijn met veel liefde en ambacht vervaardigd door echte topontwerpers. Jan de Bouvrie maar ook Roderick Vos hebben voor Gelderland duurzame ontwerpen gecreëerd. De ontwerpen van Gelderland zijn geïnspireerd op Scandinavisch design met oog voor details, vormgeving, comfort en kwaliteit.

In de showroom van Van der Wal vindt u een selectie van de Gelderland collectie. En laat u inspireren door de stijlvolle meubels van Gelderland.

Neem contact op
Gratis interieuradvies
Van der Wal - Gelderland

Scandinavische invloeden

Gelderland is een Nederlands designmeubelmerk. De meubelen van Gelderland worden beïnvloed en geïnspireerd door Scandinavisch design. Moderne vormgeving, strakke en hoekige vormen kenmerken de collectie. Duurzaamheid en comfort zijn belangrijke pijlers in de collectie van Gelderland.

We helpen je graag vrijblijvend met het vinden van het uw Gelderland meubel dat aansluit op uw interieur en wensen.

Contact opnemen

Design met vakmanschap

Kernwaarden van Gelderland zijn: innovatief ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en comfort. De meubelen van Gelderland worden door ervaren vakmensen met de hand gemaakt in Culemborg. Gelderland kiest niet voor massaproductie om zo hoge perfectie van elk meubel te kunnen garanderen. Tijdens productie wordt er gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen

Gelderland meubels zijn opgevuld uit polyether en koudschuim producten. Hierdoor ervaart u optimaal zitcomfort. Bovendien biedt de collectie diverse mogelijkheden om het meubel helemaal naar uw wens samen te stellen. Met een ruime keuze aan verschillende stof- en ledersoorten en verschillende kleuren.

Van der Wal - Gelderland

De ontwerpers

Samen met Nederlandse topontwerpers ontwerpt Gelderland de mooiste collecties. In 1969 begon de samenwerking met Jan des Bouvrie al. Met veel succesvolle meubels tot gevolg. Ook werkt Gelderland samen met ontwerper Henk Vos. De bank 4800 is ontworpen door Henk Vos en is nog steeds een van de bestsellers in de Gelderland collectie. De laatste jaren zijn er ook veel nieuwe ontwerpers aangesloten bij Gelderland om de mooiste meubelen te ontwerpen. Zoals Bertjan pot en Schoten en Baijings.

Van der Wal - Gelderland

Gelderland showroom

Heeft u nog vragen of wilt u de Gelderland meubels liever in het echt ervaren? In onze showroom vindt u de Gelderland collectie. Dit betekent je zo een compleet beeld krijgt van alle meubels die er zijn.

Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze en natuurlijk zijn onze interieurpecialisten er om advies te geven met betrekking tot materialen, kleuren en slaapcomfort. Alles om uw de perfecte interieur samen te kunnen stellen.

Veelgestelde vragen

Waar worden de meubelen van Gelderland gemaakt?

De Gelderland meubelen worden gemaakt in Culemborg. U bent verzekerd van een Nederlands product.

Kan ik een stoffen bank ook in het leer krijgen?

In de meeste gevallen is het zeker mogelijk om een stoffen bank in leer te krijgen. Veel banken zijn namelijk zowel in stof als in leer te koop. In onze showroom beschikken wij over alle verschillende stof- en leersoorten die bij desbetreffende bank horen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze interieuradviseurs.

Wat is de levertijd van een Gelderland meubel?

De levertijd van een Gelderland meubel is afhankelijk van het meubel dat u heeft uitgekozen. Dit hangt ook af van de productietijd en de leverancier. Onze interieuradviseurs kunnen u meer vertellen over de Gelderland meubels. Kom dan ook langs in onze showroom of neem contact met ons op als u vragen heeft!