Gelderland Palea salontafel
Gelderland Palea salontafel

Gelderland Palea salontafel

De Palea salontafel is een creatie van Carolina Wilcke, waarin ze verschillende materialen harmonieus combineert tot een samenhangend geheel.
Vanaf 2295,-
Gratis offerte

Omschrijving Gelderland Palea salontafel

De Palea is meer dan zomaar een salontafel; het draait niet alleen om de vorm, maar ook om de intrinsieke schoonheid van de gebruikte materialen.

De naam 'Palea' is afkomstig van het Engelse woord 'palette', dat verwijst naar een scala aan kleuren waarmee een kunstenaar zijn of haar expressie uit. Dit symboliseert treffend hoe de diverse materialen samenkomen in de Palea.

De Palea salontafel is opmerkelijk vanwege de eenvoudige pracht. De tafel bestaat uit verschillende lagen, elk vervaardigd uit een ander materiaal: hout, glas en marmer. Deze lagen kunnen worden losgekoppeld en herschikt, waardoor u de vrijheid hebt om uw eigen composities te creëren. Hierdoor kunt u de tafel aanpassen aan bijna elke ruimte, of het nu gaat om een langwerpig of meer vierkant ontwerp.

Ontwerper Carolina Wilcke heeft nauwgezet nagedacht over de juiste verhoudingen, zowel qua esthetiek als functionaliteit. Ongeacht hoe de elementen worden geplaatst, blijft de Palea altijd perfect in balans. Het design is helder en puur, wat resulteert in een tijdloos en toegankelijk meubelstuk.

Specificaties Gelderland Palea salontafel

Materiaal
Onderbak voorzien van eiken fineer. Glas is planibel brons gehard glas.
Afmetingen
Breedte 65 cm (glasplaat) 35 cm (marmer)
Diepte 90 cm (glasplaat) 50 cm (marmer)
Hoogte 1 cm (glasplaat) 2 cm (marmer)

Herstoffeeractie 2024

Vanaf 15 mei gaat onze Gelderland herstoffeeractie van start. Hét moment om een Gelderland bank een frisse make-over te geven. Onze banken gaan jaren lang mee en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zijn ze weer als nieuw.

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?