Leolux Aditi

De salontafel Aditi is verkrijgbaar zowel rechthoekig als vierkant en voorzien van een praktisch glazen onderblad om kleine zaken zoals een afstandsbediening of tijdschrift in op te bergen. Het bovenblad heeft in massief hout een heel natuurlijke uitstraling. Ook kunt u voor lak kiezen, dit heeft juist een moderne uitstraling.
Vanaf 1475,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Aditi

De Leolux Aditi is een tijdloze salontafel die erg praktisch is door het extra tussenblad. De Aditi is een ontwerp van Minimal Design uit 2002 en is voorzien van eenvoudige lijnen en een verfijnde afwerking. Het bijzondere aan de Aditi is de combinatie van het robuuste gebogen bovenblad dat prachtig doorloopt in de poot en het glazen blad daaronder.

De salontafel Aditi is verkrijgbaar zowel rechthoekig als vierkant. Het glazen onderblad is erg praktisch om kleine zaken zoals een afstandsbediening of tijdschrift in op te bergen. Het bovenblad is beschikbaar in massief hout wat een erg natuurlijke uitstraling geeft. Ook kunt u voor de variant waarbij het bovenblad in de lak is gezet, dit geeft de salontafel juist weer een moderne uitstraling.

Specificaties Leolux Aditi

Kleur
2 varianten
Afmetingen
Breedte (cm): 135
Hoogte (cm): 34
Diepte (cm): 72

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?