Leolux Bellice

De bank Bellice van Leolux brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Door de vele elementen, materialen en kleuren waarmee gewerkt kan worden, geeft u een eigen draai aan de Bellice van Leolux.
Vanaf 4265,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Bellice

Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. De bank Bellice van Leolux brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Dat kunt u zien in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussen.

Zonder enige twijfel is Bellice een van de meest complete Leolux programma’s ooit. En het meest intelligent ontworpen tegelijkertijd, want Bellice is volledig modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is.

Door de vele elementen, materialen en kleuren waarmee gewerkt kan worden, geeft u een eigen draai aan de Bellice van Leolux. Of u nu kiest voor losse banken of een van de vele varianten in hoekbanken, u kunt elke gewenste sfeer creëren. Bovendien heeft u keuze uit meerdere onderstellen.

(Vanaf prijs is van een twee zitsbank in stof.)

Specificaties Leolux Bellice

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkeden
Afmetingen
Verschillende maten

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?