Leolux Bondi

De eetkamertafel Bondi van Leolux springt in het oog door het afwijkende organische bladvorm van eikenhout met stalen poten. Bondi is een tafel die kleur geeft aan het interieur.
Vanaf 2975,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Bondi

De eetkamertafel Bondi van Leolux springt in het oog door het afwijkende organische bladvorm van eikenhout met stalen poten. Bondi is een tafel die kleur geeft aan het interieur. Het drie-potige stalen frame biedt stabiliteit, het bovenblad geeft Bondi karakter in eiken, noten of het gebruiksvriendelijke Fenix.

Het stalen onderstel is afgewerkt met een zwarte poedercoating, maar is ook af te werken in een van de Leolux epoxykleuren. Zo zorgt Leolux dat er iets te kiezen is, zodat het volledig naar uw wens geleverd wordt. De eetkamertafel Bondi is ontworpen door A Design Studio. Door het ontwerp kunnen er tenminste vijf personen aan de tafel zitten. Niet alleen is de tafel geschikt als eettafel maar ook kan de tafel Bondi gebruikt worden als uniek vormgegeven vergadertafel.

Specificaties Leolux Bondi

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Eiken, Noten of Fenix
Afmetingen
Breedte (cm): 120
Hoogte (cm): 75
Lengte (cm): 200 of 230

Actievoorwaarden 2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

  • Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

Het inspiratie-weekend is terug!

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van Leolux en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?