Leolux Bora Bora en Bora Bèta

De Bora Bora is een bank met een licht en subtiel design met een ultrahoog comfort, door zachte armen en de ruggen die zich vormen naar uw lichaam.
Vanaf 2860,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Bora Bora en Bora Bèta

De Leolux Bora Bora bank is een bekend gezicht uit de Leolux collectie. Destijds waren de Bora’s een absolute revolutie. Een kwart eeuw geleden veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten! Het design dat zo licht en subtiel was, dat was ongekend.

Het ultrahoog comfort van de bank is te danken aan de zachte armen en ruggen die precies vormen naar uw lichaam. De Leolux Bora Bora en de hogere Bèta-versie zijn de ongewijzigde klassiekers.

De Bora Bora van Leolux is leverbaar in diverse kwaliteiten leer en in stof. Het model is ook leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank. De Leolux Bora Bora heeft extra comfortopties: u kunt kiezen voor een zithoogte +3 of -3 centimeter. Ook de zitdiepte is bepalend. De bank is namelijk ook leverbaar met een zitdiepte van -3 centimeter. Bovendien is het mogelijk om een bijpassende poef aan te schaffen. Genoeg mogelijkheden dus!

Specificaties Leolux Bora Bora en Bora Bèta

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?