Leolux Callas

Eetkamerstoel Callas is een echte eye-catcher aan tafel. De Callas eetkamerstoel is zo legendarisch als u hem zelf wilt maken, u kunt door de verschillende mogelijkheden expressieve keuzes maken die perfect bij uw smaak past.
Vanaf 695,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Callas

Eetkamerstoel Callas is vernoemd naar de legendarische operadiva. Dat is ook aan de uitstraling te zien. Callas van Leolux heeft net als de Amerikaans-Griekse sopraan eigenzinnige trekjes met een geweldige presentatie. Callas is een uitstekende keuze als je houdt van expressief. De Callas eetkamerstoel is zo legendarisch als u hem zelf wilt maken, u kunt door de verschillende mogelijkheden expressieve keuzes maken die perfect bij uw smaak past.

De voorzijde, achterzijde en de poten zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix van kleuren kunt maken die perfect aansluit op uw smaak. U kunt kiezen tussen twee verschillende onderstellen en de poten zijn leverbaar in alle epoxy kleuren. De zitkuip kan met maximaal 2 kleuren/materialen tegelijk bekleed worden.

Specificaties Leolux Callas

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Breedte (cm): 50
Diepte(cm): 63
Hoogte(cm): 88

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?