Omschrijving Leolux Caruzzo

Maak kennis met de bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer. De ontwerpen van deze designer staan in het teken van design en ergonomie; dit is dan ook duidelijk terug te zien is in de Leolux Caruzzo. Met het model Caruzzo heeft de designer twee bekende design awards gewonnen, namelijk de ‘Red Dot Design Award (2015)’ en ‘Goed Industrieel Ontwerp (2015)’.

De Caruzzo fauteuil heeft een bijzondere uitstraling. Dit maakt het een genot om naar te kijken, maar ook om in te zitten! U voelt zich als een koning/koningin op zijn/haar troon wanneer u de hoge rug, verstelbare mogelijkheden en heerlijk zitcomfort ervaart.

De ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad aan de achterzijde van de fauteuil maakt de Caruzzo een uniek exemplaar. Bovendien is de fauteuil leverbaar in verschillende kwalitatieve stoffen en leersoorten.


Beschrijving Leolux Caruzzo met gratis poef

Bij aankoop van de fauteuil Caruzzo van Leolux krijgt u de poef erbij cadeau. U heeft de keuze uit model “Fine” of “Original”. Deze actie duurt tot en met 31 oktober 2020.

Advies Van der Wal

Gratis advies aan huis
door onze ervaren specialisten

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?