Leolux Caruzzo

De Caruzzo fauteuil heeft een bijzondere uitstraling. Dit maakt het een genot om naar te kijken, maar ook om in te zitten! Bovendien is de fauteuil leverbaar in verschillende kwalitatieve stoffen en leersoorten.
Vanaf 3025,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Caruzzo

Maak kennis met de bijzondere creatie van toonaangevend designer Frans Schrofer. De ontwerpen van deze designer staan in het teken van design en ergonomie; dit is dan ook duidelijk terug te zien is in de Leolux Caruzzo. Met het model Caruzzo heeft de designer twee bekende design awards gewonnen, namelijk de ‘Red Dot Design Award (2015)’ en ‘Goed Industrieel Ontwerp (2015)’.

De Caruzzo fauteuil heeft een bijzondere uitstraling. Dit maakt het een genot om naar te kijken, maar ook om in te zitten! U voelt zich als een koning/koningin op zijn/haar troon wanneer u de hoge rug, verstelbare mogelijkheden en heerlijk zitcomfort ervaart. Extra comfort is ook een bijpassende poef verkrijgbaar.

De ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad aan de achterzijde van de fauteuil maakt de Caruzzo een uniek exemplaar. Bovendien is de fauteuil leverbaar in verschillende kwalitatieve stoffen en leersoorten.

Specificaties Leolux Caruzzo

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?