Leolux Columna

Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom ; de Leolux Columna. Een bijzonder ontwerp van de Nederlandse ontwerper Hugo de Ruiter.
Vanaf 2295,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Columna

Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom. Zo puur is Columna. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: geribbeld, als een marmeren kolom uit de oudheid.

De Columna van Leolux is een hele praktische, strakke tafel. Rond of ovaal, zodat je zonder lastige tafelposten gasten kwijt kunt aan de tafel. Ook is Columna elegant, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken. Ceramic, Ceramic Gloss of lak. Tot slot is Columna multi-inzetbaar door zijn vele verschijningsvormen.

Specificaties Leolux Columna

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?