Leolux Columna

Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom ; de Leolux Columna. Een bijzonder ontwerp van de Nederlandse ontwerper Hugo de Ruiter.
Vanaf 2175,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Columna

Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom. Zo puur is Columna. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: geribbeld, als een marmeren kolom uit de oudheid.

De Columna van Leolux is een hele praktische, strakke tafel. Rond of ovaal, zodat je zonder lastige tafelposten gasten kwijt kunt aan de tafel. Ook is Columna elegant, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken. Ceramic, Ceramic Gloss of lak. Tot slot is Columna multi-inzetbaar door zijn vele verschijningsvormen.

Specificaties Leolux Columna

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Actievoorwaarden 2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

  • Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

Het inspiratie-weekend is terug!

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van Leolux en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?