Leolux Devon

Aandacht voor details, dat is wat de Leolux bank Devon zijn klasse geeft. Daarnaast is de Devon een bank die hoog scoort op comfort, zachtheid en ook stevigheid.
Vanaf 3525,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Devon

Leolux en Jan Armgardt hebben samen een lange en succesvolle weg afgelegd. Devon is de kroon op deze samenwerking. Dit bankenprogramma verenigt de designkwaliteit van Jan Armgardt met het vakmanschap waarom Leolux bekend staat.

Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Welke keuze u ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort. Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux, met ook een heel eigen gezicht. Volledig aan te passen naar uw wensen! Ook is er een bijpassende poef leverbaar, om het plaatje compleet te maken. Wie comfort zoekt in een bank is bij Devon aan het goede adres. Devon scoort namelijk hoog met zijn comfort, zacht en tegelijkertijd stevig. De zones in de armen als in de rug zijn verstelbaar.

Specificaties Leolux Devon

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?