Leolux Elias

Leolux bank Elias is een echt pronkstuk. Een meubel met karakter, een warm welkom thuis. Elias is ontworpen door de Duitse designer Christian Werner voor Leolux. De bank is een pronkstuk in ieders interieur en is zeer comfortabel.
Vanaf 3530,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Elias

Met Elias creëert Leolux een pronkstuk. Een mooie, diepe bank met glooiende lijnen en grote vlakken die helemaal tot hun recht komen in natuurzuiver leer of een mooie geweven stof. De armen vloeien over in de rug en zorgen dat Elias er laag en licht uitziet, een beeld dat versterkt wordt met kleine juweeltjes in het design: de platte bies op de armen en de ranke voetjes die de bank dragen. Hoewel de diepe zitting ook in zijn pure vorm aangenaam zit, biedt deze bank extra comfort met twee losse kussens die de ronding van de rug volgen. Goede meubelontwerpen zijn een meerwaarde voor het interieur, maar alleen de beste doen dat zonder overdreven nadruk. Alsof ze er altijd al geweest zijn, zo creëert Leolux een meubel met karakter, een warm welkom thuis.

Leolux bank Elias is een pronkstuk ontworpen door de Duitse designer Christian Werner (1959). Afgestudeerd als Industrial designer en zijn creaties worden voornamelijk gekenmerkt door de ingetogen vormgeving en geraffineerde details.
Elias is mogelijk in diverse groottes. Een 2,5-zits, 3-zits en 3,5 zitsbank. Daarnaast is er ook nog een bijpassende poef leverbaar die het plaatje compleet maakt.

Specificaties Leolux Elias

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten
Advies Van der Wal

Gratis advies aan huis
door onze ervaren specialisten

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?