Leolux Flint

Leolux bank Flint is functioneel, mooi en voorzien van subtiele rondingen. De hoekbank Flint heeft een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze uit diverse elementen is een compacte bank te ontwerpen, maar is het ook mogelijk een verassend samenspel van vormen en lijnen te creëren.
Vanaf 6175,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Flint

Bank Flint heeft een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie. Zo kunt u geheel naar wens uw perfecte bank creëeren. Verschillende mogelijkheden, ook qua kleur en materiaal.

De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist. De Flint is het nieuwste ontwerp van de Duitse Norbert Beck (1959) voor het Nederlandse meubelmerk Leolux. De Flint sluit goed aan bij de filosofie van Beck: de ogen van de consument hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden. De unieke details in het design van Flint komen meermaals naar voren: tot in detail afgewerkte siernaden, bijzonder vormgegeven poten en sierlijke, sculpturale vormen maken van Flint een bijzonder designitem.

Specificaties Leolux Flint

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Verschillende maten

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?