Leolux Hilco

Logica en eenvoud zijn de uitgangspunten van de lounge fauteuil Leolux Hilco. Daarnaast is de Logica zeer comfortabel.
Vanaf 2880,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Hilco

Leolux Hilco is een lounge fauteuil waarbij de schalen van de zitting en de rug in elkaar schuiven. Dit laat duidelijk zien hoe het comfort van de fauteuil is opgebouwd. De welvingen in de rug geven gebruikers van de fauteuil precies de juiste hoeveelheid steun en daardoor is Hilco een uitstekende keuze.

Achter Leolux Hilco zit een speciaal verhaal. De fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-footprint zo veel mogelijk te reduceren. Van ontwerp en productontwikkeling tot materialen en productie; het komt allemaal uit de omgeving van de Leolux fabriek. Dat geldt in het bijzonder voor de uitvoering “Hilco Prime”. Daar is ook de bekleding lokaal. Het Corus leer is afkomstig van Limburgse Limousin-runderen. Zij zorgen voor een schitterend natuurleer, dat afbreekbaar, chroomvrij en traceerbaar is. Design uit eigen weide.

Specificaties Leolux Hilco

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Corus leer
Afmetingen
Breedte(cm):84
Diepte(cm):95
Hoogte(cm): 97

Actievoorwaarden 2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

  • Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

Het inspiratie-weekend is terug!

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van Leolux en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?