Leolux Iduna

Leolux Iduna: het is de natuur die u aanspreekt. De Iduno salontafel is leverbaar in diverse maatvoeringen en materialen. En is een ontwerp van het designerduo Beck Design.
Vanaf 1025,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Iduna

De Leolux Iduna is een echt natuurproduct. Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna.

De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. De Iduno salontafel is leverbaar in diverse maatvoeringen en materialen. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties. De Iduno is een ontwerp van Beck Design. In de ontwerpen van Beck Design draait het om de details.

Specificaties Leolux Iduna

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Massief eiken of marmer
Afmetingen
Verschillende mogelijkheden

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?