Leolux Izem

Leolux Izem is een karpet met klassieke kleurcombinaties in een vintage "look". Ontworpen door een van de designers van Leolux Edward van Vliet.
Vanaf 995,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Izem

Edward van Vliet heeft voor de Izem karpetten een aparte werkwijze in praktijk gebracht door een kubus-patroon te combineren met bijna klassieke kleurcombinaties. Izem is een prachtig machinaal geweven karpet in een zachte pasteltoon "Cream" met olijfgroene kubussen of diepwarm blauwgrijs met donkerrode kubussen.

Je ziet steeds terug dat Edward van Vliet de samenhang zoekt. Kleuren, patronen en materiaalgebruik; het moet allemaal in balans zijn en een geheel vormen. Doordat hij kiest voor tijdloze motieven slaagt hij er in om steeds nieuwe combinaties te maken die desondanks vertrouwd ogen.

Specificaties Leolux Izem

Kleur
Cream en Blue
Materiaal
100% Wol
Afmetingen
Breedte(cm): 200 of 240
Diepte(cm): 300 of 340

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Annette
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?