Leolux Lanah

Leolux Lanah is een compacte Leolux-fauteuil met karakter! De Lanah heeft een zacht comfortabele zitting waardoor urenlang zitcomfort is gegarandeerd. Bovendien maken de royale details de Lanah een echte eyecatcher.
Vanaf 2125,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Lanah

De eigenzinnige draaifauteuil Leolux Lanah is bescheiden van omvang. Er wordt een comfortabele zitschelp gecombineerd met een strak vormgegeven voet. Door de voor- en achterzijde apart te bekleden, zijn er schitterende en unieke materiaalcombinaties mogelijk. De diepliggende naad aan de voorzijde van de rug creëert een geïntegreerd lendenkussen. In afwijkende kleuren zorgen de golvende stiknaden voor speelse accenten.

Fauteuil Lanah heeft daarbij ook een bijpassende poef die aansluit bij uw stijl. Lanah is ontworpen door de designer Christian Werner. Hij is een een veelzijdige designer en laat zijn designs kenmerken door hoogwaardig comfort.

Specificaties Leolux Lanah

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Breedte(cm): 71
Diepte(cm): 86
Hoogte(cm): 89

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?