Leolux Lindo

Leolux Lindo is een unieke, strakke bank. De bank is een blikvanger in uw interieur en bevat unieke details in bijvoorbeeld het kussen. De bank is leverbaar als 2-,2,5- en 3-zitsbank, met een bijpassende poef.
Vanaf 3225,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Lindo

De bank Lindo van Leolux is dan wel compact, maar hij is ook een ster in comfort, details en keuzemogelijkheden. De perfecte ondersteuning komt voor rekening van de stevige zitting en de iets verhoogde rug. Het geïntegreerde lendenkussen wordt fraai geaccentueerd door een diepliggende naad. En omdat iedereen anders is, biedt Lindo hoogte- en diepteopties, om het comfort verder te verfijnen. Het compacte design zorgt voor een stevig comfort. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende ondersteuning en kunt u uren achter elkaar genieten van een comfortabel gevoel. De unieke details. in bijvoorbeeld de naad van het kussen geven de designbank een stralend uiterlijk.

Je persoonlijke smaak kun je laten gelden bij de bekleding (binnen- en buitenzijde zijn apart te kiezen) en de kleur van de speciaal gegoten voetjes, die eigenwijs onder de zitting uitsteken.

Specificaties Leolux Lindo

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?