Leolux Mara

Leolux mara; een vriendelijke zachte eetkamerfauteuil. Die geheel naar eigen smaak en wensen kan worden aangepast. De fauteuil Mara is een design van Christian Werner.
Vanaf 995,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Mara

De vriendelijke zachtheid van Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert. Deze eetkamerfauteuil is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding, de verfijnde afwerking.

Omdat Mara in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) sluiten mooi aan bij de eiken tafels in de Leolux collectie; strak ogen de versies met stalen draad-onderstel (outline), een draaivoet (cruz) of een onderstel op wieltjes (twist).

De Mara is volledig aan te passen naar uw smaak met verschillende onderstellen: Palo (eiken poten), Outline (frame met trapezium-vorm), Cruz (draaivoet) en Twist (Cruz met wieltjes zonder draaipunt).
Palo is leverbaar in alle beits- en oliekleuren; Outline is standaard in chroom, optioneel in alle epoxykleuren; Cruz en Twist standaard in alle epoxykleuren.

Specificaties Leolux Mara

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Breedte(cm): 61
Diepte(cm): 64
Hoogte(cm): 86

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?