Leolux Mayon

Leolux Mayon is een unieke bank met een vertrouwd uiterlijk met verassende details. De bank is tot in de puntjes afgewerkt wat ook terug is te zien in de vloeiende lijnen en het afgestelde onderstelsel.
Vanaf 3530,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Mayon

Leolux Mayon is een bank met een vertrouwd uiterlijk maar met een verassend actief comfort en verfijnde details. Mayon heeft organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking. De stoffeerbewerking zijn de vriendelijke puntjes op de armen en in de rug. Subtiel tot in de puntjes. Dankzij de mee-verende armen is de bank extra comfortabel. De bank is ontworpen door Christian Werner die bekend staat als een bijzonder veelzijdige designer.

De Leolux Mayon is leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en een bijpassende poef. De kleur en het materiaal is volledig naar uw wens aan te passen.

Specificaties Leolux Mayon

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice, dé alleskunner van Leolux naar een ontwerp van Beck Design (2017) en een commerciële topper in de Leolux-collectie. Het is een elegant ontwerp met fauteuil, banken en aanbouwelementen. Met een subtiele vormgeving, eindeloos veel mogelijkheden om de mooiste combinaties te maken en een sterke prijsstelling.

Tijdelijk is Bellice zelfs nóg aantrekkelijker: van 1 juli t/m 31 december bieden we Bellice aan in alle Leolux-collectiestoffen (Leolux standaard collectie) voor de laagste stofprijs!

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?