Leolux Mizu

Leolux Mizu is een uniek karpet ontworpen door Edward van Vliet. Kenmerkend door de geometrische patronen en het beeld van stromend water, wat in combinatie een fraai contrast oplevert.
Vanaf 1495,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Mizu

Leolux Mizu is een uniek karpet ontworpen door Edward van Vliet. Zijn talent om kleuren, patronen en materiaalgebruik met elkaar in balans te brengen komt ook weer terug in dit model. Hij kiest tijdloze motieven, waarmee hij nieuwe combinaties maakt die toch vertrouwd ogen. In het karpet Mizu is de hand van de ontwerper meteen zichtbaar. Het geometrische patroon op de voorgrond is karakteristiek voor Edward Van Vliet. Op de achtergrond zien we het stromende water waar de naam “Mizu” naar verwijst.

Het is de combinatie van zachtheid in de achtergrond en de harde grafische belijning die zorgt voor een spannend contrast. Mizu is leverbaar in de kleuren Buru (blauw), Beju (beige) en Chairo (bruin). Het karpet kan worden uitgevoerd in twee verschillende maten: 200x300 cm en 250x350 cm.

Specificaties Leolux Mizu

Kleur
Buru (blauw)
Beiu (beige)
Chairo (bruin
Materiaal
Bovenzijde: 80% katoen, 20% wol
Onderzijde: Katoen gemixt met jute met een anti-slip beveiliging
Afmetingen
Verschillende mogelijkheden

Actievoorwaarden 2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

  • Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

Het inspiratie-weekend is terug!

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van Leolux en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Gratis advies van Anniek
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?