Leolux Ninfea clover

De Leolux Ninfea is een stijlvolle salontafel. Elk blad van de salontafel kan worden gedraaid. Hierdoor kunt u de tafel in de gewenste positie draaien en de drie tafelbladen één geheel te laten vormen.
Vanaf 1125,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Ninfea clover

Deze salontafel verdient een plek in elke woonkamer. Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie ronde tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draait u elk blaadje net zo lang rond tot u de perfecte bladruimte voor het moment gevonden heeft. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.

Dit is de Salontafel Ninfea in de uitvoering: "Cover" met organische bladvormige blaadjes. De blaadjes van Ninfea kunnen in elke kleur worden gelakt of u kunt ervoor kiezen om ze te laten uitvoeren in eiken (olie of beits). Kleur en materiaal kunnen per blad worden bepaald zodat u ze volledig naar wens kunt stijlen. Daarbij is de Ninfea leverbaar met keramische bladen in de kleuren en structuren van de Leolux "Ceramic" of "Ceramic Gloss" collectie. Deze variant is niet te combineren met lak/eiken.

Specificaties Leolux Ninfea clover

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Actievoorwaarden 2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

  • Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

2 en 3 maart Inspiratieweekend in Breukelen

Het inspiratie-weekend is terug!

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van Leolux en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?