Leolux Rolan

De tafelserie Rolan, ontworpen door Gino Carollo, wordt gekenmerkt door strakke belijningen. Er zijn vele mogelijkheden om de Rolan tafelserie geheel naar uw eigen wens en smaak aan te passen.
Vanaf 720,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Rolan

De tafelserie Rolan is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo, waar Leolux de laatste jaren al vaker mee samenwerkte. Ook de Rolan-tafels kenmerken zich door een strakke belijning die u van Italiaans design mag verwachten. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige.

Elk formaat is leverbaar in twee hoogtes: 31 en 37 centimeter. Dat zorgt voor een stijlvol effect als u Rolan-tafels met verschillende hoogtes en formaten combineert. Buiten het formaat en de hoogte, is er ook alle mogelijkheid tot variëren met het materiaal van het blad. Zo kunt u kiezen voor een blad uit massief eiken of noten, in een van de vele olie- en beitskleuren uit de collectie, maar ook voor een blad van keramiek. De aluminium poten van de tafel kunt u ten slotte laten uitvoeren in alle Leolux Epoxy kleuren.

Specificaties Leolux Rolan

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Bladen: Eiken, noten of keramiek
Afmetingen
Hoogte(cm): 31 of 37

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?