Omschrijving Leolux Scylla Stories

De Leolux Scylla is een smaakmakende fauteuil. Met Scylla Stories schrijft Leolux een nieuw hoofdstuk. Maak kennis met tien unieke combinaties, vernoemd naar bekende literaire karakters: Hero, Sidekick, Magician, Jester, Henchman, Damsel, Femme Fatale, Rogue, Mentor en Outlaw. Iedere fauteuil heeft zijn eigen verhaal. Ontdek uw favoriet!


Beschrijving Scylla Stories van € 1955,- voor € 1695,-

(Tien unieke combinaties voor een scherpe aktieprijs)

De Scylla van Leolux is een typisch voorbeeld voor een succesverhaal. In 1996 introduceerde Gerard Vollenbrock de klassieke fauteuil Leolux Scylla, die nog altijd geliefd is.

Nu schrijven we een nieuw hoofdstuk: Scylla Stories. Maak kennis met tien unieke combinaties, vernoemd naar bekende literaire karakters: Hero, Sidekick, Magician, Jester, Henchman, Damsel, Femme Fatale, Rogue, Mentor en Outlaw. Iedere fauteuil heeft zijn eigen verhaal. Ontdek uw favoriet!

Vijf van de Scylla Stories karakters zijn uitgevoerd in Danza-leer. Dit leertype is zuiver anilineleer dat de echtheidstekenen en kleurvariaties van de natuur met trots toont. Het leer is uiterst soepel en zacht door het licht opgeruwde oppervlak en de olie-afwerking.

De mooiste eigenschap van dit leer is dat de leerkwaliteit door het vele gebruik alleen nog maar beter wordt.

Advies Van der Wal

Gratis advies aan huis
door onze ervaren specialisten

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?