Leolux Tampa

Leolux Tampa is een tafel met een nuttige functie en daarbij een kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. De Tampa kan worden gecombineerd met de Tampa bijzettafels zodat er een fraaie samenstelling ontstaat.
Vanaf 455,-
Gratis offerte

Omschrijving Leolux Tampa

Leolux Tampa is een tafel die gemakkelijk te combineren is en de tafel heeft een nuttige functie. De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

De salontafel Tampa is leverbaar in meerdere uitvoeringen: “Bean” in glas of lak (naar keuze), “Ovo” in eiken, noten of lak, “Round in marmer of lak, en “Double Round” in dezelfde materialen en een glazen onderblad.
De bijzettafel “Round” wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Leolux geeft elk onderstel standaard een zwarte poedercoat-laag (E2200 Nuit), maar ook elke andere epoxykleur kan worden ingezet voor een persoonlijke touch.

Decoratief en functioneel is de combinatie met “Troy”, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat een eigen plekje vindt op het frame van de salontafels.
Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: “Grey” met een grafisch patroon in blauw-wit of “Blush” waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.

Specificaties Leolux Tampa

Kleur
Meerdere mogelijkheden
Materiaal
Meerdere mogelijkheden
Afmetingen
Meerdere mogelijkheden

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?