Luxaflex - Van der Wal

Luxaflex

Elk product van Luxaflex® je ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit.

Bekijk onze showroom
Gratis advies aan huis
Gratis advies aan huis
icon-showroom
Ervaar het in de 5000m2 showroom
De koffie staat voor u klaar
Bezorging en montage
Door eigen medewerkers
Leolux - Van der Wal

Energiebesparend

Met energiebesparende raambekleding kunt u ervoor zorgen om het klimaat in uw huis goed te kunnen reguleren. Door ramen kan er veel energie verloren gaan ondanks veel huizen dubbel glas hebben. Door uw raambekleding goed in te vullen kunt u slim omgaan met het milieu en uw portemonnee.

Als u dus uw raambekleding slim aanpakt kunt u wel 6% verwarmingskosten besparen.

Advies van onze specialisten

Luxaflex

In 1951 werd Luxaflex geïntroduceerd met de eerste horizontale jaloezieën. Dankzij het strakke en praktische ontwerp werden de jaloezieën al snel erg geliefd. Sindsdien is Luxaflex nog steeds bezig met de introductie van nieuwe producten, zoals de erg populaire Duette Shades en Silhoutte Shades.

Vandaag de dag biedt Luxaflex een uitgebreid assortiment van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, zoals binnenzonwering, horren en buitenzonwering.

Op maat

Een goed ontwerp moet natuurlijk ook mooi zijn. De op maat gemaakte producten van Luxaflex gaan veel verder dan dat. Ze bieden namelijk uitstekende lichtregulering, isoleren kamers tegen warmte en kou en besparen energie. Daarnaast beschermen ze zelf uw meubelen tegen schadelijke uv-stralen en absorberen geluid.

Tevens is er ook de mogelijkheid tot geavanceerde bedieningssystemen voor het openen en sluiten, het omhoog brengen en omlaag brengen van de raambekleding, puur gemak dus!

Advies nodig?

Heb je nog vragen of wil je de raambekleding van Luxaflex liever in het echt ervaren? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Leerdam.

Onze specialisten staan voor je klaar met advies over materialen, kleuren en comfort. Om zo de beste raambekleding voor uw huis te vinden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een Luxaflex?

De prijzen van Luxaflex raambekleding kunnen erg variëren. Elk product kan op maat gemaakt worden de keuze aan stoffen en opties van bedieningen kunt u helemaal zelf bepalen. Dit zorgt er ook voor dat het niet mogelijk is om een directe prijs te geven.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Wij denken graag met u mee over uw raambekleding van Luxaflex. Kom dan ook langs in onze showroom waar onze adviseurs voor u klaar staan.

Welke soorten Luxaflex zijn er?

Er is genoeg keuze op het gebied van raambekleding bij Luxaflex. De volgende soorten raambekleding van Luxaflex op een rijtje:
– Horizontale jaloezieën (aluminium of hout)
– Shutters
– Shades
– Verticale jaloezieën
– Gordijnen
– Rolgordijnen
– Vouwgordijnen

Naast binnenzonwering heeft Luxaflex ook buitenzonwering in het assortiment als horren en buitenzonwering.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de verschillende raambekledingen mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat kost buiten Luxaflex?

Net als Luxaflex oplossingen voor binnen is de prijs voor buiten raambekleding niet direct vast te stellen. Ook voor de buiten raambekleding zijn er verschillende mogelijkheden. Dit zorgt er ook voor dat het niet mogelijk is om een directe prijs te geven.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Wij denken graag met u mee over uw raambekleding van Luxaflex. Kom dan ook langs in onze showroom waar onze adviseurs voor u klaar staan.

Hoe breed kan Luxaflex zijn?

Luxaflex heeft een grote keuze aan lamelbreedtes van 16 tot 70 mm in verschillende materialen als aluminium en hout.

De breedte is afhankelijk van de lamelbreedte en het materiaal.

Hoe verduisterend zijn de Luxaflex raambekleding?

Luxaflex heeft ook verduisterende gordijnen. De gordijnencollectie van Luxaflex bestaat uit verschillende stoffen en diverse kleuren. De gordijnen zijn verduisterend en verkoelend.