september 14, 2013

Inspiration Tour advies dag op 2 november 2013 bij Van der Wal

inspirationtourEen persoonlijk stijladvies van een professionele interieurstylist of binnenhuisarchitect, waarmee je direct aan de slag kunt. Deze formule is zo’n groot succes dat het nu een wervelend vervolg krijgt: de Inspiration Tour, exclusief op een select aantal locaties in Nederland. Interieurstylisten en binnenhuisarchitecten brengen, samen met vijf topmerken, dit unieke kleur- en stijladviesconcept naar Van der Wal Interieurs Leerdam. Meld je aan en laat je inspireren!

Laat je woonwensen tot leven komen

Het interieur moet als een warme deken om je heen passen. Vaak is het lastig om te beslissen welk interieur nu echt bij je past en om je een beeld te vormen van het gewenste eindresultaat. Daardoor blijven de ideeën vaak abstract. De Inspiration Tour zorgt ervoor dat je interieurwensen concreet worden!

Zo werkt het

Tijdens een individueel advies van 45 minuten kun je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar maken en voorziet een binnenhuisarchitect of interieurstylist je van een inspirerend advies. Om de tijd optimaal te benutten vragen we je om een plattegrond, foto’s en je ingevulde stijlpaspoort (deze krijg je van de organisator uitgereikt) mee te nemen. Je krijgt concrete suggesties aangereikt voor kleuren, materialen en stoffen. Vervolgens worden deze in een interieurschets uitgewerkt. Zo kun je direct zien hoe de keuzes uitpakken.

Na afloop ontvang je jouw persoonlijke ‘styleguide’. Daarop vind je ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen voor vloer-, wand- en raambekleding. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Aanmelden

2 november 2013 bij Van der Wal Interieurs

aanmelden

 

 

 

 

 

Meld je tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt. 

 

Terug naar overzicht