Pode by Leolux Balini

De moderne clubfauteuil Balini werd door designer Meike Harde ontworpen als een fijne plek helemaal voor jou alleen. In een hoek van de kamer als lekkere leesfauteuil, of centraal als eyecatcher. Met een heel eigen gezicht en een op-en-top vriendelijke uitstraling.
Vanaf 2195,-
Gratis offerte

Omschrijving Pode by Leolux Balini

Banen
Balini is opgebouwd uit verschillende gestoffeerde banen, die het fijne comfort van dit clubfauteuiltje zichtbaar maken. Het heeft wat weg van een lekker warme gewatteerde winterjas. Maar in Balini zit je veel lekkerder. En nu we het toch over je draai vinden hebben; Balini is ook leverbaar met draaivoet zodat je alle kanten op kunt.

Stoffeertechniek
Balini wordt met veel vakmanschap en gevoel gestoffeerd. Oftewel, deze fauteuil raakt precies het DNA van Pode. En om het ontwerp helemaal jouw stijl te geven, kun je verschillende materialen kiezen voor de binnen- en de buitenkant van de fauteuil.

Sculpturaal ontwerp
De briefing voor ontwerper Meike Harde was om een fauteuil te ontwerpen waar je je ogen niet van kunt afhouden. En die kans greep de Duitse designer met twee handen aan: “Ik kreeg alle vrijheid om op een sculpturale manier te ontwerpen. Ik heb me laten inspireren door meubelen uit de jaren 80, toen er veel fauteuils zonder pootjes werden gemaakt, die je gemakkelijk naast elkaar kon plaatsen. Dit is onze moderne interpretatie van dat concept.

Extra comfort met een poef
De zachte vormen en de rondlopende siernaden geven Balini een elegant karakter. En wil je ook je voeten trakteren op het uitgesproken comfort van Balini? Voeg dan een mooie poef toe! Tip van het huis: onze poefserie Banzi is de perfecte match voor deze fauteuil en biedt je verschillende breedtes.

Gratis advies van Wilco
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?