Omschrijving Pode by Leolux Fold

Het programma Fold van ontwerper Roderick Vos staat bekend om pure eenvoud. Het doel van de ontwerper was om een stoere, abstracte familiebank te maken; een bank voor jong en oud. De bank is nu zelfs bijna minimalistisch.

Dit bankstel is bijzonder door zijn ‘omgevouwen’ hoofsteun, waar tevens de naam ‘Fold’ vandaan komt. Hierdoor krijgt de Pode Fold een volstrekt eigen uitstraling. Door het minimum aan naden krijgen de karakteristieke en krachtige vormen alle aandacht. Bovendien is het zitcomfort bij de ontwikkelaars van Pode in vertrouwde handen.

De Pode Fold bank is leverbaar als 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits, een loveseat en een poef. Wat betreft de bekleding kunt u kiezen uit verschillende leer- en stofsoorten van hoogwaardige kwaliteit. Het onderstel van de bank wordt standaard geleverd in gepolijst aluminium en is ook leverbaar in diverse lak- en Epoxykleuren. Bovendien kunt u kiezen uit de ton-sur-ton siersteek of contrasterende kleuren.


Beschrijving Bank Fold van € 3035,- voor € 2745,-

Pode 3 Zitsbank Fold in stof Tweed. Ook als 2,5 zitsbank en 3,5 zitsbank leverbaar en in diverse stoffen als actie.


Beschrijving Fold hoekbank van € 5720,- voor € 5170,-

Pode hoekbank Fold in stof Tweed. Ook als 2,5 zitsbank, 3 zitsbank en 3,5 zitsbank leverbaar en in diverse stoffen als actie.


Beschrijving Bank Fold bij Pode nu extra voordelig met premium stof Monza.

Fan van het model Fold van Pode by Leolux? Bestel deze bank dan nu in de premium stof Monza. Voor deze normaal gesproken prijzige boucléstof geldt nu tijdelijk de laagste prijsklasse.

Zo is een Fold 3-zitsbank in Monza gewoonlijk € 3.115,- euro, maar nu slechts € 2.575,- euro.

Advies Van der Wal

Gratis advies aan huis
door onze ervaren specialisten

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?