Persoonlijk slaapadvies voor een écht goede nachtrust

Lekker slapen. Dat willen we allemaal. Toch is dat niet zo eenvoudig.

Een goed bed is essentieel. Net als het perfecte matras, dekbed, kussen én interieur. Persoonlijk slaapadvies is onmisbaar. Zeker bij fysieke klachten als rug-, schouder- of nekpijn.

De specialisten van Van der Wal Interieurs geven u advies op maat. Zelfs bij u thuis, als u dat wilt.

Alles voor de perfecte slaapkamer. Alles voor uw nachtrust.

Het slaapadvies begint met een bed

De keuze voor een bed is heel persoonlijk. Wat vindt u mooi? Een stevig, houten ledikant of een stoffen boxspring? Kiest u voor een spiraalbodem of heeft u liever pocketvering?

In onze showroom staan alle soorten en maten bedden voor u klaar. De afmeting van het bed speelt namelijk net zo goed een rol in uw slaapcomfort. Zowel de breedte als de lengte kunnen we op uw wensen afstemmen.

We denken graag met u mee. In onze showroom kunt u de diverse bedden bekijken en uitproberen. In ons assortiment hebben we onder meer bedden en boxsprings van Auping, Pullman en Eastborn.

Stuk voor stuk kwaliteitsmerken voor absolute slaapcomfort.

Niets persoonlijker dan een matras

Op de rug, de buik of de zij: iedereen heeft een eigen slaaphouding. Dat niet alleen ook de lichaamsbouw en eventuele fysieke ongemakken verschillen per persoon.

Onze slaapexperts staan voor u klaar om u te adviseren. We vertellen u hoe u een matras het beste test en bespreken het belang van de juiste hard- of zachtheid. Vervolgens krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om de diverse matrassen uit te proberen, terwijl onze specialist met u meekijkt.

Dat is niet alles!

Proef liggen in een showroom is namelijk niet hetzelfde als er thuis op slapen. Daarom kunt u bij ons een matras thuis op proef krijgen. Dan weet u zeker dat de juiste keuze maakt.

Dekbed en kussen van uw dromen

Uw droombed en -matras gevonden? Geweldig! Dan adviseren we u ook te kijken naar een passend dekbed en kussen.

Heeft u bijvoorbeeld last van overmatig transpireren of een luchtwegallergie? Dan kan het juiste dekbed een rol spelen in uw nachtrust en gezondheid.

Ook een kussen is niet onbelangrijk. Afhankelijk van uw slaaphouding en lichaamsbouw past het ene kussen beter bij u dan het andere. Zorg dat u uw hoofd en nek goed ondersteunt. Met een ruim assortiment kussens van onder meer Ducky Dons en Silvana Support vinden we altijd een kussen dat bij u past.

Breng rust in uw slaapkamer met het juiste interieur

Een slaapkamer die in balans is, brengt ook rust met zich mee. Daarom is niet alleen het bed van belang, maar ook de rest van de inrichting. Denk aan een overzichtelijke en sfeervolle kastenwand, warme vloerbedekking of verduisterende raamdecoratie.

Als interieurspecialist denken wij graag mee over de gehele inrichting van uw slaapkamer. Als u dit wenst, komen we zelfs bij u thuis om een echt goed beeld van de ruimte te krijge

Uw nieuwe slaapkamer in 6 stappen

Stap 1: Maak een afspraak

Kom naar onze centraal gelegen showroom in Leerdam voor gratis advies. Vul ons korte formulier in of bel ons via 0345 - 630 459. om een afspraak te maken.

Stap 2: uw wensen in kaart brengen

In onze showroom maken we kennis met u en uw wensen. Of u nu alleen een nieuw bed wilt of uw hele slaapkamer wilt laten (her)inrichten. Onze slaapexperts staan klaar met advies en helpen u bij het testen van de bedden.

Stap 3: advies aan huis (als u dat wilt)

Als u dit wilt, dan komen we graag bij u thuis. Op die manier kunnen we de slaapkamer goed bekijken en u nog beter helpen. We nemen stalen of proefmodellen mee, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook kunt een matras op proef laten komen, zodat u er thuis op kunt liggen.

Stap 4: persoonlijk advies op maat

Als we uw wensen en de mogelijkheden in kaart hebben gebracht, geven we u advies op maat. Bij (her)inrichting van de slaapkamer gebruiken we hiervoor een moodboard en/of een 3D-tekening.

Stap 5: Nieuwe slaapkamer geleverd, oude spullen mee terug

Als u tevreden bent, dan leveren we u de nieuwe slaapkamer. We hebben hiervoor eigen monteurs en stoffeerders in dienst. Wel zo vertrouwd. Ook fijn: als u dit wilt nemen we u oude meubels, matras en zelfs dekbed mee voor duurzame recycling.

Stap 6: het ultieme slaapcomfort

Nu uw nieuwe slaapkamer klaar is, geniet u van een nachtrust als nooit tevoren.

Gratis slaapadvies