Texeler Futon Comfort Extra

Vanaf 195,-
Gratis offerte

Omschrijving Texeler Futon Comfort Extra

Lekker óp de wol
Slapen op een dikke wollen schapenvacht is heerlijk zacht en comfortabel. De Texeler® futons zijn unieke, zeer inventieve bedverbeteraars. De vulling van maar liefst 2.000 gr/m2 staat gelijk aan de wol van twee volwassen schapen. Heb je eenmaal op een Texeler® futon geslapen, dan wil je nooit meer anders.

Deze matrasverbeteraar leg je simpelweg bovenop je matras. De soepele wolvezels zorgen voor een uitstekende ventilatie en hebben bijzondere, vochtopnemende eigenschappen. De warmte wordt daardoor optimaal verdeeld, in de winter lekker warm, in de zomer heerlijk koel.

Weldadig
Een Texeler futon is vier centimeter dik. Lig je eenmaal op zo’n futon, dan snap je precies wat wij bedoelen met Texels slaapcomfort. Zacht en puur weldadig. Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de futon een uitkomst. Door de zachte vacht ervaar je geen pijn meer op drukpunten als schouders en enkels. De lanoline die van origine in de wol voorkomt, heeft bovendien een heilzame werking op gewrichtsklachten.

Gratis advies van Carla
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?