Tonone Bella Table

De Tonone Bella doet haar naam graag eer aan: het is een echte bella. Met drie poten, een volledig gesloten lampenkap en slechts één schroef, heeft de tafellamp een functioneel ontwerp.
Vanaf 370,-
Gratis offerte

Omschrijving Tonone Bella Table

De Tonone Bella doet haar naam graag eer aan: het is een echte bella. Met drie poten, een volledig gesloten lampenkap en slechts één schroef, heeft de tafellamp een functioneel ontwerp. Dankzij de materiaalkeuze – gepoedercoat staal – is de Bella sterk. In haar uiterlijk én haar constructie.

De kracht van het design zit in wat je ziet, maar ook in wat je niet ziet. Zo lopen de drie poten van Bella naadloos door richting de lampenkap. Hier vormen ze de ribben van het geheel. In deze ribben zit een sleuf, waar je de losse platen in klikt. De fitting is het enige onderdeel dat vastzit met een schroef. Deze zit subtiel verborgen onder een afdekkapje.

Als tafellamp doet Bella het goed in vrijwel elk interieur: als moderne touch in een klassieke woning, als minimalist in een Scandinavische woonstijl of als kleurrijke toevoeging in een industrieel geheel.

De Tonone Bella-serie is verkrijgbaar in 11 kleuren: Ice Blue (ijsblauw), Smokey Black (zwart), Flux Green (groen), Pure White (wit), Ash Grey (lichtgrijs), Midnight Grey (donkergrijs), Lightning White (crèmewit), Striking Orange (oranje), Thunder Blue (blauw), Daybreak Rose (roze) en Sunny Yellow (geel).

Specificaties Tonone Bella Table

Kleur
Ash Grey

Gratis advies van Mark
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?