Tonone Bolt 2 arm Floor Long Upperfit

De Tonone Bolt Floor Long 2 arm Upperfit is een grote vloerlamp ontworpen door Anton de Groof en maakt deel uit van de BOLT-collectie. Deze stoere industriële lampenserie BOLT is herkenbaar aan functionaliteit in vorm, strakke lijnen en aan de iconische hoofdrol voor de vleugelmoer.
Vanaf 598,-
Gratis offerte

Omschrijving Tonone Bolt 2 arm Floor Long Upperfit

De Tonone Bolt Floor Long 2 arm Upperfit is een grote vloerlamp ontworpen door Anton de Groof en maakt deel uit van de BOLT-collectie. Deze stoere industriële lampenserie BOLT is herkenbaar aan functionaliteit in vorm, strakke lijnen en aan de iconische hoofdrol voor de vleugelmoer. De Bolt serie is verkrijgbaar in 29 modellen.

Deze grote vloerlamp heeft twee verstelbare armen in gepoedercoat staal en kap in gepoedercoat aluminium. De open kap zorgt voor een mooie verspreiding van het licht.

De Bolt vloerlamp is op drie plaatsen verstelbaar met de wingnut. De vleugelmoer oftewel de wingnut in massief messing wordt meegeleverd. Behalve dat het een functioneel hulpmiddel is, is de wingnut geïntegreerd in het ontwerp van de lamp en zelfs een onderscheidend visueel element.

De vloerlamp wordt geleverd met een dimmer op de snoer.

Tonone Bolt vloerlampen zijn verkrijgbaar in 11 kleuren:

Smokey Black (zwart), Flux Green (mosgroen), Pure White (wit), Ash Grey (lichtgrijs), Midnight Grey (donkergrijs), Lightning White (wit), Striking Orange (oranje), Thunder Blue (blauw), Daybreak Rose (roze), Sunny Yellow (geel) en Ice Blue (ijsblauw).

Gratis advies van Mark
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?