Tonone ONE + Floor Straight

Tonone ONE + Floor Straight De ONE en zijn Floor Straight armatuur: a match made in heaven, als je het ons vraagt. Deze variant van het Floor armatuur is ontworpen met enkel rechte lijnen. Voor iedereen die van strak design houdt. Geen zorgen, het blijft – net als de Floor – een minimalistische eyecatcher die echt iets toevoegt aan je interieur. Dit armatuur is verkrijgbaar in drie kleuren: Smokey Black, Fuzzy White en Heavy Metal.
Vanaf 464,-
Gratis offerte

Omschrijving Tonone ONE + Floor Straight

Een slimme vloerlamp
Met de ONE en het Floor Straight armatuur creëer je in een handomdraai een prachtige vloerlamp. Letterlijk in een handomdraai, want dankzij de magnetische fitting bevestig je jouw ONE in één beweging. . Snel en handig. Het voordeel van de ronde kogel is dat je de lamp heel vloeiend kunt bewegen en draaien, zodat het licht precies valt waar jij het nodig hebt. De Floor Straight is 112,5 cm hoog en weegt slechts 1,3 kilo. Daardoor is ‘ie makkelijk te verplaatsen. Het armatuur is gemaakt van stevig, gepoedercoat aluminium en staal, een elegante lichtoplossing!

Standaard een KNOB bij je bestelling
ONE vertelt een verhaal: over ontspullen, duurzaam leven en avontuur. ONE is overal waar je gaat. Tegelijkertijd is het de enige lamp die je nodig hebt. Om het gebruiksgemak te vergroten en de lamp op verschillende plekken te kunnen gebruiken, wordt de ONE standaard geleverd met een Knob.

Gratis advies van Mark
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?