Tonone ONE + Knob

ONE + Knob Klein maar fijn, that’s the motto. De combinatie van de ONE-lamp met de Knob volgt dit motto feilloos. Want fijn is ‘ie zeker! Je bevestigt de Knob met behulp van slechts één schroef waar je maar wilt. De Knob is verkrijgbaar in drie kleuren: Smokey Black, Fuzzy White en Heavy Metal.
Vanaf 209,-
Gratis offerte

Omschrijving Tonone ONE + Knob

Over de ONE
De ONE is ontworpen met oog voor detail maar zeker ook met aandacht voor functionaliteit. Vanwege zijn compacte formaat past ‘ie perfect in je hand, waardoor je hem makkelijk meeneemt door je huis. De ONE is voorzien van een interne LED-lichtbron met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin, ook wel bekend als ‘extra warm wit’. Helder en sfeervol dus. Zo sfeervol als je zelf wil, want de ONE is dimbaar op het lampje zelf.

Draaibare muur- of plafondlamp
De ONE op het armatuur bevestigen is super eenvoudig dankzij de magnetische fitting. Het voordeel van de ronde kogel is dat je de lamp heel vloeiend kunt bewegen en draaien, zodat het licht precies valt waar jij het nodig hebt. De Knob is met zijn totale lengte van slechts 4 centimeter en diameter van 2,5 centimeter lekker onopvallend. Zo gaat alle aandacht naar het belangrijkste deel van deze combi: het licht.

Gratis advies van Mark
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?