Tonone ONE + Wall

ONE + Wall Wat krijg je als je slim en slim bij elkaar optelt? Juist; superslim! De ONE-lamp en de Wall Fixture zijn onze meest slimme combinatie. Waarom? We gaan het je vertellen.
Vanaf 444,-
Gratis offerte

Omschrijving Tonone ONE + Wall

ONE + Wall
Wat krijg je als je slim en slim bij elkaar optelt? Juist; superslim! De ONE-lamp en de Wall Fixture zijn onze meest slimme combinatie. Waarom? We gaan het je vertellen.

Over de ONE
De ONE is ontworpen met oog voor detail, maar zeker ook met aandacht voor functionaliteit. Vanwege zijn compacte formaat past ‘ie perfect in je hand, waardoor je hem makkelijk meeneemt door je huis. De ONE is voorzien van een interne LED-lichtbron met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin, ook wel bekend als ‘extra warm wit’. Helder en sfeervol dus. Zo sfeervol als je zelf wil, want de ONE is helemaal dimbaar op het lampje zelf.

Stevige, duurzame lamp
Een Tonone lamp koop je ‘for life’. Zo ook de ONE. Het hoogwaardige, gepoedercoate staal en aluminium geven deze lamp niet alleen een krachtige look and feel, het materiaal is ook super stevig. Een duurzame investering dus! Over duurzaam gesproken: de ingebouwde accu gaat maar liefst 5 tot 30 uur mee, afhankelijk van de toegepaste lichtsterkte. Accu leeg? Geen probleem, je laadt ‘m eenvoudig en snel op met de meegeleverde laadkabel (lengte laadkabel: 50 cm).

Slim wand armatuur
Het Wall armatuur installeer je op een wandcontactdoos en daarmee heb je een vast laadpunt voor je lamp. Wanneer de ONE bevestigd is op dit armatuur, laadt ‘ie automatisch op. Altijd. Perfect voor naast je bed dus. Jij slaapt, je lamp laadt op. Zo kunnen jullie samen opgeladen beginnen aan je nieuwe dag. ONE + Wall heeft een lengte van 36 centimeter. De ronde kogel maakt dat je de ONE kunt draaien. Hierdoor richt je het licht precies waar jij het nodig hebt!

Standaard een KNOB bij je bestelling
ONE vertelt een verhaal: over ontspullen, duurzaam leven en avontuur. ONE is overal waar je gaat. Tegelijkertijd is het de enige lamp die je nodig hebt. Om het gebruiksgemak te vergroten en de lamp op verschillende plekken te kunnen gebruiken, wordt de ONE standaard geleverd met een Knob.

Knob is een armatuur dat speciaal is ontworpen voor de ONE. De Knob kan bevestigd worden aan bijna ieder oppervlak. De ONE-lamp op het armatuur bevestigen is super eenvoudig dankzij de magnetische sluiting. Het armatuur in de vorm van een ronde kogel maakt dat je de ONE specifiek daar kunt richten waar je licht nodig hebt. De Knob is met zijn totale lengte van slechts 4 centimeter en diameter van 2,5 centimeter lekker onopvallend.

Gratis advies van Mark
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?