Topform

Topform

Topform is een Nederlands design-meubelmerk met allure. Functioneel design, gemak en verrassende betaalbaarheid vormen de basis van dit merk.

Bij het ontwerpen van meubelen richt Topform zich op kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Bekijk ook eens onze mini-site

Bekijk onze showroom
Auping bedden advies
Deskundig interieuradvies
van onze Topform interieurspecialisten
Auping bedden showroom
Complete Topform collectie
in onze showroom
Auping bedden bezorging
Gratis levering en montage
door onze medewerkers

Een Topform meubel

Of het nu gaat om stoelen, banken, tafels of kasten; bij Topform vindt u altijd een design dat bij u past. De meubels van Topform zijn krachtig en verassen in details. Tijdeloze ontwerpen die generaties lang mee zullen gaan. Design en functie vallen perfect samen bij Topform.

Bij Van der Wal vindt je uiteraard de juiste match en wordt u door onze interieuradviseurs uiteraard bijgestaan.

Neem contact op
Gratis interieuradvies
Topform

Meer dan 60 jaar Topform

In 1960 is het meubelmerk Topform gelanceerd. Vanaf dat moment werkt Topform met vooraanstaande ontwerpers. De Topformontwerpen zijn tijdloos en passen dan ook altijd bij de laatste trends. Topform maakt meubels die meebewegen met de tijd, jou en jouw interieur.

We helpen je graag vrijblijvend met het vinden van het juiste Topform meubel.

Contact opnemen

Maatwerk bij Topform

Een goede meubelmaker is in deze tijd lastig te vinden, maar bij Topform zijn ze zeker te vinden en blijven ze vasthouden aan vakmanschap. Dit betekent dat de meubelen van Topform per stuk worden geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder meubel tijd wordt gemaakt anders dan bij een serieproductie in een fabriek. Hierdoor gaan de meubels van Topform ook voor generaties mee.

Topform is een Nederlands merk dat al vele jaren een belangrijke rol speelt in veel verschillende interieurs.

Topform

De collectie

De collectie van Topform bestaat uit banken, fauteuils, tafels en kasten. De collectie van Topform is elegant en biedt een hoog comfort. De meubels uit de collectie zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Voor ieder interieur is een Topform meubel te vinden dat aansluit op uw wensen en eisen. Laat uw inspireren door de meubels van Topform!

Topform

Topform showroom

Heeft u nog vragen of wilt u de Topform meubels liever in het echt ervaren? In onze showroom vindt u de Topform collectie. Dit betekent dat er een groot gedeelte van de Topform collectie bij ons in de showroom staat en je zo een compleet beeld krijgt van alle meubels die er zijn.

Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en natuurlijk zijn onze interieurspecialisten er om advies te geven met betrekking tot materialen, kleuren en zitcomfort. Alles om uw perfecte interieur samen te stellen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een eetkamerfauteuil op wieltjes krijgen?

Bij de meeste eetkamerstoelen van Topform is dit zeker mogelijk. Kom langs in onze showroom en bespreek met onze interieuradviseurs de mogelijkheden van een stoel die bij u past.

Kan ik een stoffen bank ook in het leer krijgen?

In de meeste gevallen is het zeker mogelijk om een stoffen bank in leer te krijgen. Veel banken zijn namelijk zowel in stof als in leer te koop. In onze showroom beschikken wij over alle verschillende stof- en leersoorten die bij desbetreffende bank horen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze interieuradviseurs.

Wat is de levertijd van een Topform meubel?

De levertijd van een Topform meubelstuk is afhankelijk van het meubel dat u heeft uitgekozen. Dit hangt ook af van de productietijd en de leverancier. Onze interieuradviseurs kunnen u meer vertellen over de Topform meubels. Kom dan ook langs in onze showroom of neem contact met ons op als u vragen heeft!