Zuiver Bassin

Voor deze mooie nieuwkomer in de Zuiver collectie, vaas Bassin, is samengewerkt met jong Nederlands designtalent van Studio Suolle.
Vanaf 119,-
Gratis offerte

Omschrijving Zuiver Bassin

Voor deze mooie nieuwkomer in de Zuiver collectie, vaas Bassin, is samengewerkt met jong Nederlands designtalent van Studio Suolle. Deze vaas is geïnspireerd op Nederlandse watertorens. Deze torens werden vanaf het midden van de negentiende eeuw op grote schaal in Nederland gebouwd. Omdat de waterbedrijven de torens als hun visitekaartje zagen, hebben ze vaak een bijzondere architectuur. Vandaag de dag zijn er nog maar 175 van deze watertorens over. De meeste van hen zijn uitgeroepen tot rijksmonument, waarvan er één op een steenworp afstand van ons hoofdkantoor ligt. Je begrijpt dus waarom ontwerpers Tom Dissel en Tymon Scholten een luisterend oor vonden toen ze hun plannen presenteerden.

Deze Zuiver beauty is een hommage aan de Hollandse watertorens! Vaas Bassin is er in twee maten. Beide maken op de meest eenvoudige manier prachtige bloemstukken mogelijk.

Gratis advies van Jamie
onze ervaren interieur stylist

Afspraak maken
Showroom Van der Wal

Ervaar het in de showroom
5000 m2 aan inspiratie

Openingstijden bekijken
Bezorging Van der Wal

Bezorging en montage
door eigen medewerkers

Hoe werkt het?